کد خبر : 248810
تاریخ انتشار : جمعه 24 شهریور 1402 - 11:14
-

دیرک دروازه علیه گلزنی کاپیتان در برزیل

دیرک دروازه علیه گلزنی کاپیتان در برزیل

اولین گل حسین طیبی با بدشانسی وارد دروازه نشد اما ضربه او پایه‌گذار گل دوم ایران مقابل کلمبیا شد.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال، حسین طیبی که با قرار گرفتن در ترکیب اولیه ایران همچنان امید اول وحید شمسایی برای گلزنی و مدیریت تیم‌ملی در زمین است، پس از آسیب‌دیدگی خفیف در بازی اول، بدون مشکل در بازی دوم حاضر شد و بازی کم نقصی را نیز از خود به نمایش گذاشت.

 

حسین طیبی مقابل کلمبیا چند بار شانس گلزنی داشت اما در نهایت تبدیل به گل نشد که اوج آنها گل دوم ایران بود.

 

کاپیتان تیم‌ملی فوتسال ایران در بازی پاورپلی کلمبیا با استفاده از یک فرصت مناسب ریباند، ضربه لابی را روانه دروازه بدون دروازه‌بان حریف کرد که با بدشانسی به دیرک افقی دروازه برخورد کرد؛ این توپ اما پایه‌گذار گل دوم ایران شد و پارساپور توانست آن را تبدیل به گل پایانی بازی کند.

 

کاپیتان تیم‌ملی ایران که با چندین سال سابقه بازی در اروپا حالا باتجربه‌ترین بازیکن ایران است، در این بازی بارها و بارها در جهت هماهنگی درون زمین بازیکنان، به سبک خودش ایفای نقش کرد تا چهره‌ای جذاب‌تر از توانمندی‌های خود به نمایش بگذارد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.