کد خبر : 258480
تاریخ انتشار : جمعه 29 دی 1402 - 23:10
-

صبوری: داور پنالتی واضح را روی بازیکن ما نگرفت

صبوری: داور پنالتی واضح را روی بازیکن ما نگرفت

سرمربی تیم فوتسال آناصنعت پاسارگاد قم گفت: در دقیقه پایانی بازی امروز مقابل شهرداری ساوه صحنه پنالتی روی بازیکن ما کاملا واضح بود ولی داور آن را نگرفت.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال،  حسین صبوری عصر جمعه در نشست خبری پس از پایان دیدار تیمش برابر شهرداری ساوه اظهار کرد: این پنالتی با چشم غیر مسلح هم قابل تشخیص بود و اگر پنالتی به سود آنا صنعت قم گرفته می ‌د می توانست کل جریان بازی را به نفع تیم ما تغییر دهد.

وی ادامه داد: اگر از داوری انتقاد کنیم برای ما جریمه در نظر می گیرند و حال که پنالتی برای ما گرفته نشده است، دیگه نمی شود زمان را به عقب برگرداند و داور اشتباهی کرد که ۱۰۰ درصد در نتیجه بازی موثر بود.

سرمربی آناصنعت قم افزود: برای امروز بازی سختی را پیش بینی می کردیم و از قبل به بازیکنان خود تذکر داده بودیم که شهرداری ساوه تیم دونده و جنگنده ای است.

وی عنوان کرد: بازی را خوب شروع کردیم و منطقی ادامه می دادیم اما روی ۲ غفلت بازیکنان دروازه ما ۲ مرتبه باز شد و بازی به تساوی کشیده شد.

صبوری افزود: امروز هم مثل ۲ بازی قبلی خانگی موقعیت های زیادی را از دست دادیم و می توانستیم بیشتر از ۲ گل به ثمر برسانیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.