کد خبر : 258790
تاریخ انتشار : شنبه 30 دی 1402 - 11:19
-

بازگشت ستاره‌های ایرانی لالیگا/ طیبی در شهرری رویت شد، اولادقباد در قم+ عکس ها

بازگشت ستاره‌های ایرانی لالیگا/ طیبی در شهرری رویت شد، اولادقباد در قم+ عکس ها

سه فوتسالیست ایرانی پالما با مجوز این باشگاه به تهران بازگشتند.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال، حسین طیبی، مسلم اولادقباد و سالار آقاپور که سه فوتسالیست ایرانی مایورکا پالما اسپانیا هستند، با تعطیلی مسابقات و تمرینات به کشورشان بازگشتند تا استراحت کنند.

پالما اسپانیا که توانسته با درخشش این سه ملی پوش ایرانی به نیمه نهایی لیگ قهرمانان فوتسال اروپا برسد و شرایط خود در لیگا ناسیونال را هم تقریبا بهتر کند، حالا با وقفه در بازی‌ها، به این سه لژیونر هم استراحت داده است.

حسین طیبی، مسلم اولادقباد و سالار آقاپور چند روزی است در ایران هستند و قرار است پس از یک هفته دوباره به اسپانیا برگردند و در تمرینات پالما شرکت کنند و آماده ادامه فصل شوند.

در این میان حسین طیبی دیروز راهی شهرری شد و در کنار وحید شمسایی بازی تیم های سفیر گفتمان تهران و گیتی پسند اصفهان را از نزدیک نظاره کرد.

مسلم اولادقباد نیز که از قم به فوتسال ایران معرفی شد به این شهر سفر کرد و در جمع همبازیان سابق خود حاضر شد و بازی این تیم مقابل شهرداری ساوه را نیز از نزدیک نظاره کرد و همچنین مورد تقدیر مدیران باشگاه آناصنعت پاسارگاد قم نیز قرار گرفت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.