تقدیر کنفدراسیون فوتبال آسیا از گلاره ناظمی

کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامهای به فدراسیون از داور بینالمللی فوتسال بانوان تقدیر کرد.
به گزارش پایگاه خبری فوتسال، در پی اعلام بازنشستگی گلاره ناظمی از داوری فوتسال، کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامهای به فدراسیون فوتبال، از سالها فعالیت و خدمات ارزشمند این داور ایرانی تقدیر کرد.
در این نامه، کنفدارسیون فوتبال آسیا با اشاره به اعلام بازنشستگی گلاره ناظمی از حرفهایگری، تعهد و مشارکت ارزشمند او در خانواده داوری فوتسال تقدیر و برای وی در ادامه مسیر زندگی آرزوی موفقیت کرد.
کنفدراسیون فوتبال آسیا در بخشی از این نامه با اشاره به عملکرد ناظمی در سالهای فعالیتش، تأکید کرده است که تعهد و اشتیاق او به این رشته برای تمامی افرادی که در طول سالها با وی همکاری داشتهاند، کاملاً مشهود بوده است.
AFC همچنین وی را الهامبخش بسیاری از افراد در عرصه داوری دانسته و از حرفهایگری مثالزدنی، تعهد و تلاشهای ارزشمند او در مسیر توسعه و ارتقای داوری فوتسال تقدیر کرده است
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰