کد خبر : 312140
تاریخ انتشار : جمعه 3 مهر 1405 - 22:19
-

دو پوکر برای شمسایی؛ احمدعباسی با گل، طیبی با پاس گل!

دو پوکر برای شمسایی؛ احمدعباسی با گل، طیبی با پاس گل!

هفته ششم لیگ برتر برای دو مهره کلیدی تیم‌ملی، هفته‌ای متفاوت بود؛ سعید احمدعباسی چهار گل زد و حسین طیبی چهار پاس گل داد تا ملی‌پوشان راس تیم، با یک پوکر متفاوت، آمادگی‌شان را به رخ بکشند.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال، لیگ برتر در هفته ششم برای دو ستاره تیم ملی حسابی داغ شد. سعید احمدعباسی، ماشین گلزنی گیتی‌پسند، مقابل پردیس شهید شیری چهار بار تور دروازه را لرزاند و پوکر کرد؛ آن طرف‌تر هم حسین طیبی برای گهرزمین سیرجان مقابل پالایش نفت شازند چهار پاس گل داد تا او هم پوکر کند، اما از جنس پاس گل!

دو مهره باتجربه تیم ملی در یک روز، دو نمایش متفاوت اما یک پیام مشترک داشتند؛ آماده‌ایم! احمدعباسی با تمام‌کنندگی و طیبی با بازی‌سازی و خلق موقعیت، نشان دادند که در کوران رقابت‌های لیگ برتر همچنان جزو مهره‌های تعیین‌کننده هستند.

این اتفاق احتمالاً برای وحید شمسایی خبر خوشی است؛ به‌خصوص در شرایطی که تیم ملی در فیفادی‌های مهر و آبان هنوز نتوانسته بازی‌های تدارکاتی جدی و مورد انتظار را هماهنگ کند. وقتی خبری از محک بین‌المللی نیست، درخشش مهره‌های اصلی در لیگ برتر اهمیت دوچندان پیدا می‌کند.

احمدعباسی با چهار گل، طیبی با چهار پاس گل؛ یکی پوکر کرد، دیگری پوکر ساخت! حالا توپ در زمین شمسایی است؛ دو مهره اصلی تیم ملی آماده‌اند و در لیگ برتر دارند با صدای بلند این را فریاد می‌زنند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.