کد خبر : 185122
تاریخ انتشار : دوشنبه 19 آبان 1399 - 13:06
-

کشاورز:چرا فقط لیگ فوتسال برگزار نمی‌شود؟/سازمان لیگ پیگیری خوبی برای برگزاری بازی ها نداشت

کشاورز:چرا فقط لیگ فوتسال برگزار نمی‌شود؟/سازمان لیگ پیگیری خوبی برای برگزاری بازی ها نداشت

سرمربی راگای تهران در مورد تاخیر در شروع لیگ برتر توضیحاتی داد.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال ایران،«محمد کشاورز» سرمربی تیم فوتسال راگا تهران در مورد تاخیر درشروع لیگ برتر تصریح کرد: اگر شرایط کرونا برای همه یکسان است پس چرا فقط لیگ فوتسال برگزار نمی‌شود؟ چطور رشته‌های دیگر که اتفاقا پربرخوردتر از فوتسال هم هستند، لیگ‌هایشان را برگزار کردند؟ یک زمانی کل کشور تعطیل می‌شود، در آن زمان ما هم حرفی نداریم اما حالا می‌بینیم که لیگ‌های مختلف مجوز برگزاری گرفتند و این فوتسال است که هنوز بلاتکلیف است.

کاپیتان سابق تیم ملی فوتسال خاطرنشان کرد: به نظر من مسوولان سازمان لیگ و کمیته فوتسال پیگیری مناسبی در این موضوع نداشتند. ما هم نگران وضعیت کرونا هستیم و معتقدیم که جان انسان‌ها از همه چیز مهم‌تر است اما اینکه لیگ فوتسال فراموش شده، یک نوع تبعیض بوده و این ناراحت‌کننده است.

وی افزود: این تبعیض‌ها اهالی فوتسال را سرخورده می‌کند. درآمد خیلی از افراد در برگزاری لیگ فوتسال است و حالا با این شرایط بازیکنان و مربیان هیچ دریافتی از تیم‌هایشان ندارند. از طرفی هم پرداخت هزینه‌ها برای باشگاه‌ها چند برابر شده و مربیان نیز تکلیف خودشان را برای تمرین دادن، نمی‌دانند. تمرین زیاد برای بازیکنان باعث تمرین‌زدگی می‌شود. امیدوارم هرچه زودتر تصمیمی گرفته شود تا از این بلاتکلیفی‌ها دربیاییم.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.