کد خبر : 272477
تاریخ انتشار : چهارشنبه 7 شهریور 1403 - 9:18
-

سفال‌منش: به جنگ نابرابر می‌رویم اما همه تلاش‌مان را می‌کنیم

سفال‌منش: به جنگ نابرابر می‌رویم اما همه تلاش‌مان را می‌کنیم

مربی تیم ملی فوتسال کشورمان معتقد است حضور ایران در جام جهانی ۲۰۲۴ از لحاظ آماده‌سازی، به‌نوعی یک جنگ نابرابر میان شاگردان شمسایی با سایر تیم‌ها به شمار می‌رود.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال، شهاب‌الدین سفال‌منش ، درباره تمرینات تیم ملی فوتسال کشورمان در کمپ تیم‌های ملی اظهار داشت: سه‌شنبه آخرین جلسه تمرینی تیم را پشت سر گذاشتیم و ۱۴ بازیکن را برای دیدار با قزاقستان آماده کردیم. نفراتی که به تیم ملی دعوت شده بودند، هنوز در لیست هستند و بازیکنان باقیمانده در قزاقستان محکی جدی می‌خورند.

وی با بیان اینکه کادر فنی هنوز فرصت تغییر در ۱۴ بازیکن اعزامی به جام جهانی ۲۰۲۴ را دارد، گفت: بچه‌ها شرایط خوبی دارند و تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتند. تیم یکدستی در اختیار داریم و با اینکه نتوانستیم بازی‌های تدارکاتی مدنظرمان را داشته باشیم، می‌خواهیم بهترین نتیجه را از دو بازی با قزاقستان به دست بیاوریم؛ هم در محک زدن بازیکنان و هم در پیاده کردن استراتژی‌های فنی.

مربی تیم ملی فوتسال با اشاره به نتایج همگروهان ایران در جام جهانی فوتسال خاطرنشان کرد: دیدیم که ونزوئلا توانست تیم قدرتمند مراکش را شکست بدهد و فرانسه مقابل اسپانیا که عناوین مختلف جهانی را در کارنامه دارد، ۲ – ۲ مساوی کرد. گواتمالا هم در تورنمنت تدارکاتی تایلند شرکت کرده است. این مسئله نشان می‌دهد تیم‌های ملی فوتسال دنیا تدارک خوبی دیده‌اند و به هم نزدیک شده‌اند.

سفال‌منش با بیان اینکه همه تیم‌ها با برنامه مشخص و قوی وارد جام جهانی می‌شوند، تصریح کرد: کشورها روی فوتسال سرمایه‌گذاری کرده‌اند و ما با بضاعتی که داریم، تلاش می‌کنیم بهترین عملکرد را داشته باشیم. به جنگی می‌رویم که به‌نوعی از لحاظ آماده‌سازی نابرابر محسوب می‌شود، اما تمام توان خودمان را با غیرت و برای موفقیت می‌گذاریم و امیدوارم با دعای مردم، بهترین نتایج را در جام جهانی فوتسال بگیریم.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 7 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۷
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

نام چهارشنبه , ۷ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۵

آقاى سفالى کدام جنگ نا برابر؟؟؟!!!! گواتمالا که اصلا در حد لیگ ٢ ایران هم نیست دیدى که چند بار بِه ازبکستان باخت ؟؟!!
فرانسه و ونزوئلا مگر لیگ مثل ایران دارند؟؟؟! ۶ هفته لیگ ایران مثل ۶ بازى تدارکاتى با برزیل و اسپانیا ارزش داره حالا شماها بخاطر ضعف فنى خودتون از این تیم ها مى ترسید؟!!!
اگر عرضه بازى تدارکاتى نداشتین خوب لیگ رو ٨ هفته برگزار میکردید و مستقیم از لیگ وارد جام جهانى میشیدیم بهتر از تمرین زیر نظر شما مربیان ترسو بود!!!

نادر چهارشنبه , ۷ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲

سفال منش مگر تو اصلا در ایران زندگى میکنى که میگى جنگ نا برابر؟!!!
اصلا لیگ ایران رو ندیدى !!!! امکانات ایران رو ندیدى !!! بازى هاى لیگ رو ندیدى !!! اصلا فوتسال تا بحال بازى نکردى !!! تو لیگ برتر مربیگرى نکردى !!!!
حالا میگى جنگ نا برابر؟؟!! اگر قرار هست کسى از این واژه استفاده کند تیم هاى هم گروه ایران در جام جهانى هستند که هیچکدام:
نه استعداد و بازیکن ایرانى را دارند
نه لیگ برتر ایران را دارند
نه تجربه بالاى بازیکنان ایرانى در جام جهانى را دارند
نه سابقه فوتسال ایران رادارند
انها موردى که تیم هاى دیگر از ایران بالاتر هستند کادر فنى و سرمربى دلسوز و کاربلد دارند که توانسته اند با نیروهاى متوسط کارهاى بزرگ بکنند نه مثل ایران که سرمربى دنبال ستاره ساز هست و بقیه هم خواااب

ناشناس چهارشنبه , ۷ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۱

تو و شمسایی با این حرفاتون از پیش باخته اید. یعنی چی اخه جدال نابرابر????
خوبه که چند تا دیدار دوستانه کم شد تا پیشاپیش شروع کنید بهانه تراشی برای ناکامی احتمالی

ناشناس چهارشنبه , ۷ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۰

جنگ نا برابر هستش ….البته از لحاظ فنی. اونا کار میکنن و ما فقط ادعا داریم و حرف میزنیم…
تیم ۵ دنیا داره میره جام جهانی از ترس نمیدونید چیکار بکنید.

ناشناس پنجشنبه , ۸ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۷

مسولین محترم اینهمه تیمهای دولتی و شبه دولتی دارید بجای صرف اینهمه هزینه برای این فوتبالیست های بی نشان که در نیمه درجه دو اروپایی هم جایی ندارند ،با کسر هزینه از آنان، برای فوتسال سالنی و ساحلی بودجه بیشتر گرفته تا برای این تیمها که مایه افتخار و مدال آور برای ما هستند تدارک خوب ببینید ،از کشور جهانی سوم همچون سومالی ،افغان و… بپرسید این راه را قبول می کنند مگر در آن رانت و بی مغزی وجود داشته باشد

ناشناس پنجشنبه , ۸ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۳

اره جنگ جهانیه دومه اونا بمب اتم دارن شما هم باسنگ رفتید دعوا شما از همین الان باختی رفیق نرید لصلا با ابروی ایران بازی نکنید

حسین شنبه , ۱۰ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۹

واقعا مربی قحطه که هربار باید دویست میلیون هزینه رفت و آمد ایشون از کانادا بشه