کد خبر : 293741
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 مرداد 1404 - 9:49
-

لک: از فرم بازی راضی‌ام، اما نتیجه دلخواهمان نبود

لک: از فرم بازی راضی‌ام، اما نتیجه دلخواهمان نبود

سرمربی شهرداری ساوه از بازی با فولاد زرند گفت.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال، رضا لک، سرمربی شهرداری ساوه پس از تساوی یک بر یک مقابل فولاد زرند گفت:«از فرم و کیفیت بازی تیمم رضایت دارم. بازی سخت و درگیرانه‌ای بود و مقابل تیمی بازی کردیم که کیفیتش را نتایج اخیرشان نشان می‌دهد. موقعیت‌های خوبی داشتیم، اما متأسفانه از آنها استفاده نکردیم.»

او ادامه داد:«نشان دادیم که می‌توانیم مقابل تیم‌های بزرگ هم نمایش خوبی داشته باشیم و امیدوارم این روند تداوم داشته باشد. فولاد زرند از مساوی راضی بود، اما ما برای برد به میدان آمده بودیم و از نتیجه رضایت نداریم.»

سرمربی شهرداری ساوه در پایان گفت:«از تمام بازیکنانم بابت تلاش و جنگندگی در این مسابقه تشکر می‌کنم و همچنین از هواداران عزیز که با حضور و حمایت‌شان به تیم انرژی مضاعف دادند قدردانی می‌کنم. امیدوارم در هفته‌های آینده با تمرینات هدفمند، نقص‌های تیم را برطرف کرده و به نتایج مدنظر برسیم.»

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.