کد خبر : 249422
تاریخ انتشار : دوشنبه 3 مهر 1402 - 13:02
-

دهقان‌نژاد در گفتگو با Fut5al :

ادعای زرندی‌ها در مورد ریباند پنالتی اشتباه بود/ حضور بانوان در آرامش دربی ما اثرگذار شد/ پشت ترافیک دو لژیونر خوب در تیم‌ملی هستم

ادعای زرندی‌ها در مورد ریباند پنالتی اشتباه بود/ حضور بانوان در آرامش دربی ما اثرگذار شد/ پشت ترافیک دو لژیونر خوب در تیم‌ملی هستم

بازیکن راس گهرزمین سیرجان گفت: ادعای زرندی‌ها در مورد خطا در ریباند پنالتی بهروز اسدی اشتباه بود و بلافاصله بعد از دیدن فیلم به اشتباهشان پی بردند.

مهدی دهقان‌نژاد زننده اولین گل دربی این هفته کرمان در گفتگو با پایگاه خبری فوتسال گفت: دربی ما و فولادزرند، بازی بسیار نفس‌گیر و جذاب از آب درآمد که فکر می‌کنم تماشاگران از آن لذت بردند. حضور بانوان در سالن به آرامش و نظم بازی کمک بسیار خوبی کرد و خوشحالم که برنده بازی ما بودیم و تماشاگران گهرزمین در نهایت با خوشحالی سالن را ترک کردند.

او افزود: بازی ما کم تنش بود و تنها بر روی پنالتی آخر اختلاف نظری بود چراکه بازیکنان و کادرفنی فولادزرند فکر می‌کردند توپ تنها به دیرک دروازه خورده و ریباند را نمی‌توانسته مجددا بهروز اسدی بزند اما در تصاویر تلویزیونی دیدند که توپ به بدن دروازه‌بان‌شان نیز برخورد کرده و گل دوم ما کاملا صحیح بوده است.

بازیکن راس گهرزمین تصریح کرد: فولادزرند را تیم بسیار خوب، قابل احترام و جنگنده دیدم که موقعیت‌های کمی به ما داد ولی از این حداقل موقعیت‌ها بهترین استفاده را بردیم و به سه امتیاز ارزشمندی رسیدیم که برای دستیابی به اهداف تیمی خود به آن احتیاج داشتیم.

دهقان‌نژاد در خصوص دعوت به تیم‌ملی فوتسال ایران نیز گفت: بازیکنی وجود ندارد که نخواهد ملی‌پوش شود و برای من هم همین‌قدر مهم است که دوباره به تیم‌ملی برگردم. تمام تلاش خودم را کرده و می‌کنم که در تفکرات شمسایی جای گرفته و دوباره افتخار پوشیدن این پیراهن مقدس نصیبم شود. البته که در پست خودم پشت ترافیک بزرگانی چون طیبی کاپیتان تیم‌ملی و احمدعباسی هستم که هر دو لژیونرهای افتخارآفرین ما هستند و من هم تلاش خواهم کرد تا بتوانم کنار آنها تجربه کسب کنم.

گفتنی است دربی فوتسال استان کرمان با پیروزی دو بر یک تیم گهرزمین سیرجان به پایان رسید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.